Personvern

Personvernpolicy


Denne policy beskriver hvordan Compita behandler dine personopplysninger ved besøk på vår hjemmeside. Vårt mål er å ivareta og beskytte alle kundenes personvern, og behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.


Behandling av opplysninger

Daglig leder har ansvaret for Compita sin behandling av personopplysninger på Compita.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle inn kontaktskjema, sende oss e-post med en forespørsel eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe oss, samtykker du til at vi benytter dine persondata (navn, e-post adresse, selskapsnavn og telefonnummer) for å gi deg relevant informasjon og eventuelt tilbud på tjenester. Opplysningene lagres i kunderegisteret kun hos oss og blir ikke delt. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake. 


Kontaktperson for henvendelser som gjelder personvern og/ eller behandling av personlige data er; Mai.K.Nilsson@compita.no


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker enkelte nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler, Å redusere bruken av informasjonskapsler kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.


Bruk og utveksling av personopplysninger

Compita bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utlevert til tredjeparter. 


Innsyn

Du har til enhver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.


Om personvernloven og tilsyn


Her finner du mer informasjon om gjeldende lovverk;

https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-verktoy/lover-og-regler/ 


Datatilsynet holder tilsyn med personvernreglementet i Norge


Endringer

Ved eventuelle endringer i lovverket vil vi oppdatere denne Personvernpolicyen.


 

COMPITA



Professor Olav Hanssensvei 7A

4021 Stavanger


Tlf; +47 974 25 252

E-post; Mai.K.Nilsson@compita.no 

© All rights reserved Compita